FAIL (the browser should render some flash content, not this).


Bemutatkozó információk a Sári-Keve BT-ről!

Cégünk 2003 decemberében alakult, amely egy kis családi vállalkozásként indult. Fő tevékenységi körünk a fémmegmunkálás volt, amely magában foglalta a különféle hegesztési eljárásokat, lemezalakításokat, marás ill. esztergálási felületek képzését.


K 201Majd egy nagyobb átalakulást követően cégünk a lemezalakítások terén lépett előre, amely a CAD\CAM technológiát vonta be a termelés minél hatékonyabb, pontosabb és gyorsabb elérése érdekében. Ezért került sor 2006 februárjában egy láng, ill. egy plazmavágó berendezés megvételére, amely az acélszerkezet gyártás terén nyújtott igazán komoly és nagy segítséget.

K 204Ezt a két technológiát ötvözve az alapvető fémmegmunkálás eljárásokkal sikerült egy olyan céget létrehoznunk, amely képes komplett fémszerkezetek, fém alkatrészek teljes körű legyártására. Cégünk megrendelői számára biztosítani tud akár egy rész felületkezelést is, amely történhet szemcseszórással vagy akár egy alapozó festőréteggel is.

Köszönjük, hogy bemutatkozó levelünket végigolvasta, és amennyiben cégünk felkeltette érdeklődését, kérjük, hogy keressen meg árajánlatkérésével vagy akár megrendelésével!

Tisztelettel: SÁRI-KEVE BT


 
 

Főoldal:Magunkról:Technológia:Géppark:Kapcsolat